Monday 28 September 2020

 YEAR   2  &  4

Poštovanje.

 Poslala sam učiteljicama šifre za Google učionice.

 Za drugi razred to je Dopunska nastava  a ONLINE deca su dobila i šifru za Online učionicu.

Što se tiče četvrtaka tu su sifre za Dopunsku i Dodatnu nastavu i šifra za sekciju Klub mladih engleza. Deca koja su samo online u 4. razredu dobiće i sifre za onlajn učionicu.

Učionice NISU  obavezne ni za 2. ni za 4. razred  za onu decu koja dolaze na nastavu u školu, dok su potrebne onima koji su isključivo online. U učionicama dopunske, dodatne i sekcije  NISU postavljeni zadaci koje treba rešavati  i slati fotografije vec su u njima  linkovi za samostalno vežbanje. 

U online učionicama (koje su napravljene za online decu) će poslednjeg dana u mesecu biti "otvoren" zadatak za slanje domaćih zadataka  sa televizije iz septembra i biće "otvoren" nedelju dana. Posle toga se zatvara do sledećeg meseca.

Molim još jednom da za prijavljivanje u učionice koristite ISKLJUČIVO NALOGE SA IMENOM I PREZIMENOM DETETA (možete dodati i odeljenje ) jer sistem  prepoznaje učenike na osnovu spiskova razreda u ES dnevniku  i automatski blokira ulazak svakog neovlastenog lica - mail adrese. Ako se i desi da neko uspe (zbog nekih bagova u sistemu) da u prvom trenutku udje u učionice, a nije ime deteta odredjenog razreda, posle izvesnog vremena će biti blokiran ulaz. Razlog je BEZBEDNOST dece na internetu i da neko "sa strane" ne bi mogao  neovlašteno da postavlja neprimerene materijale. To je razlog što smo  dobili oficijelne  Google učionice čijom zaštitom se bavi Ministarstvo odnosno policijska uprava zadužena za  internet kriminal.Svi neovlašteni ulasci se direktno prijavljuju sistemu.

Hvala na razumevanju :)

No comments:

Post a Comment